Antonescu: USL este o alianţă politică de durată în interes naţional

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, la Conferinţa naţională de alegeri a TNL, că USL este "o alianţă politică de durată în interes naţional", că există hotărâre de a reuşi în aceasă alianţă politică, rămânând în acelaşi timp ancoraţi în filosofia politică a libertăţii.

252 afișări
Imaginea articolului Antonescu: USL este o alianţă politică de durată în interes naţional

Crin Antonescu(Imagine: Alex Moise / MediafaxFoto)

"USL este o alianţă politică de durată în interes naţional. USL, în care PNL este parte, este garanţia de stabilitate a României astăzi şi este perspectiva ei de dezvoltare ca garanţie politică mâine. Suntem mai hotărâţi ca oricând să reuşim în această alianţă politică, cu acest program politic, cu acest guvern, cu aceşti oameni care sunt ai noştri, care servesc obiectivele noastre, împreună cu care trebuie să reuşim pentru întreaga Românie", a spus Antonescu.

"Rămânem în acelaşi timp mai mult ca oricând ancoraţi în filosofia politică a libertăţii, pentru că filosofia politică a libertăţii, cea care ne defineşte, cea care ne dă identitatea, este absolut necesară atunci când e vorba ca prin actul politic, administrativ, prin actul de guvernare, proiectele politice de anvergură să dăm şanse tinerilor şi să ne dăm şanse nouă ca ţară", a adăugat el.

Antonescu a apreciat de asemenea că o mare problemă a societăţii româneşti, a liderilor politici este cum descătuşează şi dezvoltă potenţialul de energie şi de inovaţie al tinerilor români.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici