Antonescu va fi prezent la Cotroceni la depunerea jurământului de către Ştirbu şi Greblă: Am fost invitat şi merg

Preşedintele Senatului, liderul PNL Crin Antonescu, a declarat, marţi, că va onora invitaţia de a participa la ceremoniile de la Cotroceni pentru depunerea jurământului de către Gigel Ştirbu în calitatea de ministru al Culturii şi de către Toni Greblă pentru postul de judecător la CC.

189 afișări
Imaginea articolului Antonescu va fi prezent la Cotroceni la depunerea jurământului de către Ştirbu şi Greblă: Am fost invitat şi merg

Antonescu va fi prezent la Cotroceni la depunerea jurământului de către Ştirbu şi Greblă

"Ceremoniile de la Cotroceni privitoare la instalarea ministrului Culturii, domnul Ştirbu, şi noului judecător la Curtea Constituţională, domnul Greblă, au loc începând cu orele 16.00. Sunt în sucesiune, 16.00, 16.15, suntem invitaţi, participăm", a spus Antonescu.

Preşedintele Senatului, liderul PNL Crin Antonescu, va participa, marţi, la ceremoniile de la Cotroceni pentru depunerea jurământului de către Gigel Ştirbu în calitatea de ministru al Culturii şi de către Toni Greblă pentru postul de judecător la CC, au declarat anterior pentru MEDIAFAX surse oficiale.

Între preşedintele Traian Băsescu şi preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a existat în această toamnă un diferend în privinţa participării la ceremoniile organizate la Palatul Cotroceni.

Crin Antonescu a părăsit festivitatea de la Palatul Cotroceni la depunerea jurământului de către ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, chiar înainte de a-şi începe discursul Traian Băsescu. Ulterior, la depunerea jurământului de către ministrul Economiei, Andrei Gerea, Crin Antonescu nu a mai fost invitat la eveniment. Băsescu a spus atunci că Antonescu nu mai este pe lista de protocol la Cotroceni.

Ulterior, Crin Antonescu a fost invitat la recepţia de la Cotroceni de Ziua Naţională, însă liderul PNL nu a onorat acea invitaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici