Apel în favoarea lui Iliescu şi Năstase, semnat de parlamentari PSD

Un apel care cheamă la unitatea partidului şi la folosirea energiilor tuturor liderilor, inclusiv Ion Iliescu şi Adrian Năstase, a circulat, marţi, printre senatorii şi deputaţii PSD, înaintea şedinţei grupurilor parlamentare ale partidului.

1 afișare
Imaginea articolului Apel în favoarea lui Iliescu şi Năstase, semnat de parlamentari PSD

Apel în favoarea lui Iliescu şi Năstase, semnat de parlamentari PSD

Surse din partid au declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că, înaintea şedinţei celor două grupuri parlamentare ale PSD, deputaţilor şi senatorilor partidului le-a fost înmânat un apel la unitatea partidului.

În apelul respectiv se arată că, în acest an electoral, PSD are nevoie de reunirea tuturor energiilor şi de folosirea experienţei politice a tuturor liderilor, inclusiv Ion Iliescu şi Adrian Năstase.

De asemenea, apelul solicită actualei conduceri să renunţe la eventualele "frustrări" şi să reunească toate forţele partidului.

Apelul conţine un text referitor şi la necesitatea definirii adversarului politic al PSD şi a instituirii unui moment de reflecţie cu privire la candidatul partidului la alegerile prezidenţiale din 2009.

Sursele citate au arătat că, până când a început şedinţa grupurilor reunite ale PSD, pe apel se strânseseră mai puţin de 20 de semnături.

La ora transmiterii acestei ştiri, şedinţa grupurilor PSD este în desfăşurare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici