Arad: SMS-uri trimise în numele unor lideri PDL care ar cere să se voteze un candidat USL

Mai multe SMS-uri au fost trimise în numele unor lideri locali ai PDL Arad prin care aceştia ar cere populaţiei să voteze cu Ovidiu Marian (USL), contracandidatul lui Mihai Răzvan Ungureanu în colegiul senatorial din municipiu, fiind depusă o sesizare la BEJ.

187 afișări
Imaginea articolului Arad: SMS-uri trimise în numele unor lideri PDL care ar cere să se voteze un candidat USL

Arad: SMS-uri trimise în numele unor lideri PDL care ar cere să se voteze un candidat USL (Imagine: Shutterstock)

Mesajele au început să fie primite de arădeni pe telefoane de duminică dimineaţă, fiind trimise în numele unor lideri ai PDL Arad, precum preşedintele organizaţiei judeţene Gheorghe Seculici, şeful organizaţiei de femei, Geanina Pistru, sau parlamentari ai formaţiunii.

În mesaje, arădenii sunt rugaţi să voteze pentru senatorul PNL Ovidiu Marian, care candidează în acelaşi colegiu din municipiu în care candidează şi fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu (ARD).

"Dragii mei, eu, Gianina Pistru, vă mulţumesc pentru sprijinul acordat în această campanie electorală şi vă rog respectuos să îl spijinim pe prietenul nostru Ovidiu Marian cu voturile noastre pentru Senat", se arată într-unul din SMS-urile primite de arădeni.

Liderii ARD Arad fac apel la populaţie să nu ia în considerare "aceste false mesaje, care au scopul de a dezinforma electoratul".

"Noi ne-am declarat susţinerea pentru Mihai Răzvan Ungureanu, candidatul pentru Senat. Constatăm cu regret că şi după încheierea campaniei electorale, din disperarea că vor pierde alegerile, candidaţii USL apelează în continuare la minciună şi dezinformare, folosindu-se de numele liderilor ARD", a declarat purtătorul de cuvânt al ARD Arad, Gheorghe Falcă.

Reprezentanţii ARD Arad au sesizat Biroul Electoral Judeţean (BEJ) şi Poliţia cu privire la aceste mesaje.

Tot în municipiul Arad, în ultimele zile au fost distribuiţi fluturaşi prin care se anunţa retragerea lui Ungureanu din cursa electorală, liderii ARD Arad condamnând această campanie împotriva fostului premier.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici