Atanasiu îi avertizează pe liberali că vor avea dosare penale dacă vin ceilalţi

Vicepreşedintele PNL Teodor Atanasiu liderul filialei Alba a partidului, le-a cerut, sâmbătă seara, aleşilor liberali din judeţul Alba să facă eforturi pentru a promova realizările guvernului avertizându-i că "dacă vin ceilalţi" vor avea cu toţii dosare penale.

1 afișare
Imaginea articolului Atanasiu îi avertizează pe liberali că vor avea dosare penale dacă vin ceilalţi

Atanasiu îi avertizează pe liberali că vor avea dosare penale dacă vin ceilalţi

Atanasiu a spus la Aiud, în cadrul întâlnirii Ligii Aleşilor Locali din Alba, că "PNL va trebui să continue guvernarea şi toţi aleşii partidului vor trebui să facă eforturi timp de o lună şi jumătate pentru a demonstra alegătorilor aceste realizări".

Liderul liberal a adăugat că PNL trebuie să se situeze după alegerile europarlamentare pe primele două locuri în România şi să-şi consolideze astfel poziţia în perspective viitoarelor alegeri locale şi parlamentare.

"Va trebui să mergem înainte la guvernare, dacă vin ceilalţi, o să aveţi toţi dosare penale", i-a avertizat Atanasiu pe aleşii liberali din Alba.

De asemenea el a ţinut să precizeze că în cazul în care actualul Guvern îşi va depune mandatul va fi pusă în pericol şi descentralizarea pentru care PNL s-a luptat în ultimii ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici