Aura Vasile: Fac plângere împotriva Camerei şi a celui ce împiedică venirea angajaţilor MT la comisie

Deputatul PSD Aura Vasile a declarat, joi, că va face plângere penală împotriva Camerei Deputaţilor în legătură cu interceptarea ilegală a unei discuţii din Comisia parlamentară de anchetă Udrea şi o alta împotriva "celui care a impiedicat prezenţa salariaţilor MT la audierile din comisie.

78 afișări
Imaginea articolului Aura Vasile: Fac plângere împotriva Camerei şi a celui ce împiedică venirea angajaţilor MT la comisie

Aura Vasile: Fac plângere împotriva Camerei şi a celui ce împiedică venirea angajaţilor MT la comisie (Imagine: Mediafax Foto)

Aura Vasile a spus că a făcut o declaraţie înaintea începerii şedinţei Comisiei parlamentare de anchetă privind cheltuielile de la MT, în numele său personal şi al colegilor săi din PSD din această comisie parlamentară

Ea a spus că a început procedura pentru a face plângere penală pentru interceptarea ilegală a unei discuţii din Comisia parlamentară de anchetă Udrea. Ea a precizat că va sesiza şi întâmplarea legată de rătăcirea unui document trimis de Ministerul Finanţelor. A decis acum să facă plângere pentru interceptarea ilegală după ce a văzut raportul secretarului general al Camerei Deputaţilor care arăta că interceptarea nu s-a făcut cu aparatura din Cameră.

Ministrul Turismului Elena Udrea s-a prezentat, joi, la Comisia de anchetă privind cheltuielile de la MT, ea fiind întâmpinată de secretarul comisiei, Claudiu Ţaga, care i-a oferit un buchet de flori.

La comisie sunt prezenţi opt dintre membrii acesteia.

Anterior sosirii la comisie, Udrea a fost la Parchetul ICCJ, unde a depus plângere împotriva membrilor Comisiei parlamentare, Ludovic Orban, Aura Vasile, Adriana Săftoiu, Claudiu Ţaga şi Dumitru Chiriţă, pentru abuz şi asociere în vederea comiterii de infracţiuni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici