Aura Vasile: Puşca şi cureaua lată, Boc nu a fost bărbat niciodată

Viceliderul grupului PSD+PC Aura Vasile a criticat, miercuri, afirmaţiile premierului în funcţie despre biciul care trebuie pus pe Parlament, ea afirmând că nu poate spune decât "imbecil" despre preşedintele PDL şi menţionând: "Puşca şi cureaua lată, Boc nu a fost bărbat niciodată".

134 afișări
Imaginea articolului Aura Vasile: Puşca şi cureaua lată, Boc nu a fost bărbat niciodată

Premierul Emil Boc (Imagine: Mediafax Foto)

"Încep prin a spune, legat de declaraţiile fostului prim ministru Emil Boc: Puşca şi cureaua lată, Boc nu a fost bărbat niciodată", a declarat Aura Vasile, arătând că vorbeşte în numele grupului parlamentar al PSD+PC şi al parlamentarilor femei din PNL şi UDMR.

Ea a arătat că ceea ce a declarat Emil Boc este "mai rău decât Hitler, este un limbaj cu idei net fasciste".

"Dacă doamnele şi domnii din PDL sunt masochişti şi stau liniştiţi cât adevăratul şef al PDL îi biciuieşte, îi anunţ că nu suntem de acord cu astfel de lucruri", a mai spus Aura Vasile.

Potrivit viceliderului grupului parlamentar al PSD+PC, Emil Boc "nu a adus decât nenorocire în România şi se vede, din declaraţiile pe care le-a făcut, că acesta nu iubeşte poporul şi consideră femeile ca pe o rasă inferioară".

"Îmi pare rău. Nu aş vrea să vă jignesc încă o dată. Îmi pară rău, mai mult decât imbecil nu am să spun despre dumneavoastră (...) Domnule Boc, vreţi să ne batem amândoi? Nu cred că o să vă fie bine, domnule Boc. Cred că bărbăteşte ar fi o întâlnire de unu la unu şi nu înconjurat de gărzile de corp", a adăugat Aura Vasile.

Premierul interimar Emil Boc, aflat la Târgul de Toamnă de la Fieni, judeţul Dâmboviţa, a cumpărat cu 15 lei un bici, spunând că "trebuie pus pe ei, începând de la Parlament şi mergând mai jos cu biciul, mai departe", dar nu şi la parlamentarii democrat-liberali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici