Aviz favorabil pentru Budăi. Despre desfiinţarea pensiilor speciale: Nu sunt la Ministerul Muncii

  • Indemnizaţiile speciale nu sunt la Ministerul Muncii, ci la sistemul public de apărare, la Ministerul Justiţiei, a spus Marius Budăi, ministru propus la Ministerul Muncii.
  • Acesta a precizast că dacă este nevoie de expertiză pentru desfiinţarea lor, o poate oferi. Budăi a primit aviz favorabil.
1736 afișări
Imaginea articolului Aviz favorabil pentru Budăi. Despre desfiinţarea pensiilor speciale: Nu sunt la Ministerul Muncii

Aviz favorabil pentru Budăi. Despre desfiinţarea pensiilor speciale: Nu sunt la Ministerul Muncii

„O temă extrem de utizată în campania electorală au fost pensiile speciale. Mi-aduc aminte cum cineva le desfiinţa în 30 de zile (Rareş Bogdan - n.r.), cum USR avea zero taxe pe salariul minim şi nu s-a întâmplat. Am convenit în coaliţie - indemnizaţiie speciale nu sunt ale Ministerului Muncii. Indemnizaţiile sunt o parte din sistemului public de apărare, o parte la Ministerul Justiţiei şi aşa mai departe. Împreună cu specialiştii, dacă se va dori expertiza noastră, o vom pune la dispoziţie”, spune ministrul desemnat al Muncii, Marius Budăi.

El a evitat să spună dacă pensiile speciale pentru aleşii locali ar trebui să intre în vigoare începând cu 1 ianuarie 2022.

Budăi a primit aviz favorabil în comisiile de specialitate ale Parlamentului.

În favoarea avizului au votat 28 de parlamentari, iar împotrivă patru senatori şi deputaţi. Patru parlamentari s-au abţinut de la vot.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici