Aviz favorabil pentru eliberarea condiţionată a lui Liviu Dragnea. Anunţul dat de avocatul fostul lider PSD

A fost emis un aviz favorabil de eliberare condiţionată pentru fostul lider PSD, Liviu Dragnea, din partea Comisiei Penitenciarului Rahova, a declarat, miercuri, avocatul Flavia Todosiu.

4757 afișări
Imaginea articolului Aviz favorabil pentru eliberarea condiţionată a lui Liviu Dragnea. Anunţul dat de avocatul fostul lider PSD

Aviz favorabil pentru eliberarea condiţionată a lui Liviu Dragnea - 2 -

Flavia Todosiu, avocatul lui Liviu Dragnea şi pro decanul Baroului Bucureşti, a confirmat, pentru Aleph News, avizul favorabil de liberare condiţionată primit de Liviu Dragnea din partea Comisiei Penitenciarului Rahova.

„Dânsul a îndeplinit fracţia pe care o prevede legea, de două treimi executate din mandatul de executare pe care l-a primit. În aceste două treimi au fost incluse şi, respectiv, scăzute, zilele de câştig prin muncă. Astfel, dânsul a intrat în această comisie şi s-a dat acest aviz favorabil, ceea ce înseamnă că îndeplineşte absolut toate condiţiile de legalitate pentru a i se admite această cerere”, a spus avocatul lui Liviu Dragnea.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat, în mai 2019, la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

Pentru a putea fi eliberat condiţionat este nevoie de o decizie a instanţei de judecată.

Vasile Dîncu, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, a precizat, în urmă cu câteva zile, că Liviu Dragnea va putea reveni în partid după ce îşi va ispăşi pedeapsa, pentru că orice membru are acest drept.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici