Aviz pozitiv pentru Virgil Popescu, ministrul desemnat al Economiei

  • Virgil Popescu, ministrul desemnat să ocupe portofoliul Economiei în Cabinetul Cîţu, a fost avizat pozitiv, joi, la audierile în comisiile parlamentare de specialitate reunite.
  • Virgil Popescu a primit 24 de voturi „pentru", patru voturi „împotrivă" şi trei abţineri.
274 afișări
Imaginea articolului Aviz pozitiv pentru Virgil Popescu, ministrul desemnat al Economiei

Tot joi, Marcel Boloş, propus la Fonduri Europene, Marcel Vela, ministrul desemnat la Interne şi Bogdan Aurescu, ministrul desemnat să ocupe portofoliul Externelor, au primit aviz pozitiv.

În prima zi de audieri, Nicolae Ciucă la Apărare, Adrian Oros la Agricultură şi Costel Alexe la Mediu au fost avizaţi pozitiv. În cea de-a doua zi, Lucian Bode la Transporturi şi Ionuţ Stroe la Sport au primit avize pozitive.

În schimb, Lucian Heiuş propus la Finanţe, Cătălin Predoiu propus la Justiţie, Ion Ştefan la Dezvoltare – în prima zi – şi Bogdan Gheorghiu propus la Cultură, Victor Costache propus la Sănătate, Monica Anisie la Educaţie şi Violeta Alexandru propusă la Muncă – în a doua zi - au primit avize negative în comisii.

Data votului final în plenul reunit pentru învestirea Guvernului Cîţu urmează să fie stabilită, săptămâna viitoare, într-o nouă şedinţă a conducerii Parlamentului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici