Bănicioiu: Bioenergoterapeutul care ar lucra pentru Băsescu a venit la PSD, înainte de campanie

Preşedintele TSD, Nicu Bănicioiu, a susţinut, marţi, că bioenergoterapeutul despre care presa spune că s-ar fi aflat în staff-ul lui Traian Băsescu a venit la sediul PSD, cu câteva luni înainte de campania pentru prezidenţiale, pentru a se interesa de cum văd social-democraţii acest scrutin.

145 afișări
Imaginea articolului Bănicioiu: Bioenergoterapeutul care ar lucra pentru Băsescu a venit la PSD, înainte de campanie

Bănicioiu: Bioenergoterapeutul care ar lucra pentru Băsescu a venit la PSD, înainte de campanie (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Eu nu spun că bioenergoterapeutul lucrează pentru Băsescu. Presa spune. L-am văzut pe aici, era interesat de problemele din PSD, acum câteva luni. Dacă după aia s-a răzgândit şi a decis să facă manevre terapeutice în altă parte, e problema sa", a afirmat Bănicioiu.

El a arătat că, la momentul respectiv, nu a ştiut cine este acesta şi nici acum nu îi este foarte clar.

"Nu prea înţeleg foarte bine cu ce se ocupă. Pe mine m-a întrebat - o sigură dată am vorbit - aici în sediu. Era interesat de cum vedem noi viitoarea campanie electorală. Am crezut că este membru de partid. A pus o întrebare, i-am răspuns elegant că vom vedea. Am vorbit 30 de secunde. Nu ştiu dacă s-a mai întâlnit cu altcineva din partid", a spus Bănicioiu.

Conform postului Realitatea TV, Aliodor Manolea - psiholog, specialist în psihoenergetică, biosinergetică şi programare neurolingvistică - l-a însoţit pe Traian Băsescu în timpul campaniei la dezbaterile electorale. La cele două intervenţii din campania electorală de la Realitatea TV şi Realitatea FM ale preşedintelui, Aliodor Manole l-a însoţit pe Traian Băsescu şi a stat în timpul emisiei în apropierea preşedintelui. El a fost alături de preşedinte şi la confruntarea finală, cu Mircea Geoană. Acesta ar fi fost lângă Băsescu şi în seara victoriei, pe treptele din Modrogan, potrivit Realitatea TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici