Barna după ce a fost la Iohannis: S-a dovedit a fi o întâlnire benignă

S-a dovedit a fi o întâlnire benignă, spune Dan Barna după ce a fost la Cotroceni să discute cu preşedintele Klaus Iohannis.

1236 afișări
Imaginea articolului Barna după ce a fost la Iohannis: S-a dovedit a fi o întâlnire benignă

Barna după ce a fost la Iohannis: S-a dovedit a fi o întâlnire benignă

Liderul USR PLUS s-a declarat dezamăgit, spunând că a fost o întâlnire formală, „benignă”, în care a trecut în revistă istoricul crizei politice şi a exprimat poziţia formaţiunii politice pe care o reprezintă, conform căreia ieşirea din criză se poate realiza foarte rapid, printr-un nou premier propus de preşedinte sau PNL.

„Cam aici s-a terminat partea de conţinut a dialogului pe care l-am avut cu preşedintele. Nu s-a prezentat vreo soluţie, nu s-au analizat scenarii”, a afirmat Barna.

Acesta a adăugat că, între timp, asistă în Parlament la „un abuz asupra democraţiei fără precedent în istoria României”: „faptul că noua majoritate Cîţu - Ciolacu blochează dreptul la moţiunea de cenzură a unor parlamentari - un lucru despre care Curtea Constituţională a spus în repetate rânduri că este un drept definit explicit, constituţional, care este încălcat în aceste zile - arată că într-adevăr avem în momentul de faţă o majoritate Cîţu-Ciolacu care ucide prin fiecare neprezentare la şedinţa Biroului Permanent statului de drept din România”.

Florin Cîţu trebuie să plece, spune Barna, iar moţiunea de cenzură trebuie să ajungă la vot. Acolo „PSD poate să voteze în favoarea lui Florin Cîţu”.

„Lăsaţi moţiunea de cenzură să se întâmple, încetaţi să transformaţi România într-un stat bananier în care majoritatea abuzează”, adaugă liderul USR PLUS.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici