Barna, după eşecul în faţa lui Cioloş la şefia USR PLUS: Acest rezultat nu mă bucură în mod particular

Deşi avem acest rezultat, care nu mă bucură în mod particular, continui să-i mulţumesc lui Dacian Cioloş că fuziunea USR PLUS a fost decizia corectă, spune Dan Barna, care îşi recunoaşte înfrângerea în competiţia internă a USR PLUS.

3373 afișări
Imaginea articolului Barna, după eşecul în faţa lui Cioloş la şefia USR PLUS: Acest rezultat nu mă bucură în mod particular

Barna, după eşecul în faţa lui Cioloş la şefia USR PLUS: Acest rezultat nu mă bucură în mod particular

„Ştiu că există multă dezamăgire şi supărare în echipa celor care m-au susţinut, ştiu că e mult entuziasm şi bucurie în echipa colegilor care l-au susţinut pe Dacian Cioloş. Până la urmă, despre asta este vorba într-o competiţie firească şi importantă, cum este cea din USR PLUS. De luni rămânem acelaşi partid solid, acelaşi partid solidar, acelaşi partid vertical, care a adus în România reformă”, a spus Dan Barna.

El spune că încheie mandatul cu satisfacţii majore, că a crescut formaţiunea pe care a condus-o.

„Deşi avem acest rezultat, care nu mă bucură în mod particular, continui să-i mulţumesc lui Dacian Cioloş că fuziunea USR PLUS a fost decizia corectă pentru a avea un al treilea partid puternic. Am încredere că acest partid va da preşedintele României în 2024. Râmân alături în acest proiect”, adaugă Barna.

Dacian Cioloş este noul preşedinte al USR PLUS, după al doilea tur de scurtin intern. El l-a învins pe Dan Barna, fostul preşedinte.

Dacian Cioloş a obţinut 50,9% din voturi, iar Dan Barna 49,1%.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici