Barna îi răspunde lui Goţiu: E un coleg care o dată la trei zile cere demisia conducerii. Face parte din farmecul USR

Dan Barna a reacţionat, luni, după ce Mihai Goţiu l-a întrebat dacă va demisiona de la conducerea USR, în cazul în care peste jumătate din membrii formaţiunii nu îşi asumă documentul doctrinar al partidului. Barna a afirmat că demisiile solicitate de Goţiu aduc „farmecul în USR”.

418 afișări
Imaginea articolului Barna îi răspunde lui Goţiu: E un coleg care o dată la trei zile cere demisia conducerii. Face parte din farmecul USR

Barna îi răspunde lui Goţiu: E un coleg care odată la trei zile cere demisia conducerii. Face parte din farmecul USR

„Mihai este un coleg care o dată la două-trei zile cere demisia conducerii. E un lucru care face parte din farmecul USR. Dincolo de asta, poziţionarea partidului şi documentul doctrinar şi referndumul de centru-dreapta care va avea loc în februarie vine tocmai în logica aceasta de a le prezenta românilor o alternativă şi o direcţie consistentă despre cum vrem să schimbăm România. Au fost trei ani de zile în care USR a dovenit în Parlament că are şi forţă şi energie şi caăacitate de a reprezenta cetăţenii. În acest moment, e fundamental necesra pentru România să vadă dinspre USR şi dinspre alianţa USR-PLUS cum vom face acceastă schimbare”, a spus Dan Barna, în cadrul unei conferinţe de presă.

Liderul USR precizează că referendumul intern organizat în partid a rezolvat mereu problemele în situaţiile critice.

„Dacă ne uităm la istoria de tei ani a USR, în momentele critice referendumul intern a venit şi a dat răspunsul care s-a dovedit corect”, a subliniat Barna.

Reacţia vine în contextul în care Mihai Goţiu l-a întrebat pe Dan Barna dacă îşi dă demisia în cazul în care peste jumătate din membrii USR nu îşi asumă documentul doctrinar al partidului. Senatorul USR a mai întrebat dacă formaţiunea reprezintă acum cu adevărat cetăţenii sau doar pretinde că este anti-sistem.

Dan Barna a pus la dispoziţia membrilor partidului, înainte de începerea referendumului intern, documentul doctrinei pentru poziţionarea ca partid de centru dreapta modern. În document, este prezentat planul de acţiune, structurat în cinci paşi şi 10 pachete de politici pentru guvernarea USR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici