Băsescu a petrecut Revelionul la un restaurant din Sinaia, cu soţia, fiica cea mică, Udrea şi Cocoş

Preşedintele Traian Băsescu a petrecut noaptea de Revelion la restaurantul unui hotel din Sinaia, alături de soţia sa, Maria, de fiica sa cea mică, Elena, de ministrul Elena Udrea şi de soţul acesteia, la petrecerea organizată la acest hotel participând, de asemenea, peste 200 de turişti.

188 afișări
Imaginea articolului Băsescu a petrecut Revelionul la un restaurant din  Sinaia, cu soţia, fiica cea mică, Udrea şi Cocoş

Băsescu a petrecut Revelionul la un restaurant din Sinaia, cu soţia, fiica cea mică, Udrea şi Cocoş (Imagine: Mediafax Foto)

După mesajul de Anul Nou transmis românilor de la Sinaia cu puţin înainte de miezul nopţii, preşedintele Traian Băsescu s-a întors la Hotelul New Montana situat în centrul staţiunii Sinaia, acolo unde ajunsese, joi seară, în jurul orei 22.00.

Conform unor surse din administraţia locală, preşedintele a petrecut până după ora 03.00 şi a dansat alături de soţia sa, Maria, de fiica sa cea mică, Elena, de ministrul Dezvoltării Regionale Elena Udrea şi de soţul acesteia, Dorin Cocoş. La petrecerea organizată la restaurantul Hotelului New Montana au participat, de asemenea, europarlamentarul PDL Monica Macovei, dar şi peste 200 de turişti. La un moment dat, în restaurant şi-a făcut apariţia şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase.

Traian Băsescu a sosit la Sinaia joi seară, iar la ora 23.45 a transmis din această staţiune mesajul său de Anul Nou către români, el spunând că 2010 va fi anul în care "vom scăpa de criză" şi că a două jumătate a anului în care am intrat va însemna începutul creşterii economice.

.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici