Băsescu a semnat constatarea vacanţei unui post de ministru urmare a demisiei lui Chiuariu

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, miercuri, decretul pentru constatarea vacanţei unui post de membru al Guvernului prin demisia ministrului Justiţiei, Tudor Chiuariu, informează Preşedinţia.

1 afișare
Imaginea articolului Băsescu a semnat constatarea vacanţei unui post de ministru urmare a demisiei lui Chiuariu

Băsescu a semnat constatarea vacanţei unui post de ministru urmare a demisiei lui Chiuariu

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, că lansează un apel public la înţelepciune şi la o remaniere a ministrului Justiţiei, apreciind că ar fi grav dacă acesta ar ajunge în faţa procurorilor din această postură.

Chiuariu şi-a anunţat, duminică, într-o conferinţă de presă, demisia din funcţie, iar luni i-a trimis premierului cererea de demisie. El a spus că va renunţa la funcţie şi a promis că atunci când "această înscenare ridicolă va lua sfârşit" se va întoarce pentru a continua reforma în justiţie.

Ministrul demisionar al Justiţiei Tudor Chiuariu participă, miercuri, la şedinţa de Guvern, unde ar urma să prezinte proiectul Codului de Procedură Penală.

Proiectul noului Cod de Procedură Penală a fost făcut public de Tudor Chiuariu cu o săptămână înaintea demisiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici