Băsescu a vacantat locul de senator. Doi consilieri judeţeni i-au înlocuit pe Manda şi Benea în Senat

Carmen Dima şi Eugen Gioancă, care au fost consilieri judeţeni PSD până acum, au depus, miercuri, jurământul de senator al României. De asemenea, în şedinţa de plen a Senatului a fost vacantat mandatul de senator de Bucureşti al lui Traian Băsescu, acesta urmând să meargă în Parlamentul European.

1828 afișări
Imaginea articolului Băsescu a vacantat locul de senator. Doi consilieri judeţeni i-au înlocuit pe Manda şi Benea în Senat

Băsescu a vacantat locul de senator Doi consilieri judeţeni i-au înlocuit pe Manda şi Benea în Senat.

Carmen Dima, senator PSD ales supleant pe lista pentru alegerile parlamentare, a depus jurământul pentru investirea în mandatul de senator de Bacău, ca urmare a vacantării locului lui Dragoş Benea. Eugen Gioancă, senator PSD ales supleant pe lista pentru alegerile parlamentare, a depus jurământul de investire în mandatul de senator de Dolj, ca urmare a vacantării locului lui Claudiu Manda.

Aceştia au fost până acum consilieri judeţeni.

De asemenea, plenul Senatului a luat act de demisia senatorului Traian Băsescu, acesta urmând să meargă în Parlamentul European.

Plenul Senatului l-a ales pe senatorul PSD Nicolae Moga ca vicepreşedinte al Senatului în urma demisiei lui Claudiu Manda.

Senatorul PSD Mihai Fifor va fi noul preşedinte al Comisiei pentru regulament, în locul lui Nicolae Moga.

Taguri:
senat,
băsescu,
gioancă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici