Băsescu: Antonescu, Ponta şi Blaga să aibă grijă de infractorii din partide, nu să se lege de instituţii

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că Victor Ponta, Crin Antonescu şi Vasile Blaga "ar trebui să aibă grijă de infractorii pe care îi au în partide, nu să se lege de instituţiile statului care încearcă să îi apere pe cetăţeni de infractori".

195 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Antonescu, Ponta şi Blaga să aibă grijă de infractorii din partide, nu să se lege de instituţii

Băsescu: Antonescu, Ponta şi Blaga să aibă grijă de infractorii din partide, nu să se lege de instituţii (Imagine: Mediafax Foto)

Băsescu a mai declarat că nu acceptă minciunile liderilor USL, Crin Antonescu şi Victor Ponta, cu privire la controlul său asupra DNA, adăugând că aceştia trebuie să înţeleagă că DNA luptă împotriva infractorilor, nu a lor.

"Nu le accept nici minciunile pe care le spun despre controlul preşedintelui asupra DNA. Şi Crin Antonescu, şi Victor Ponta, şi Vasile Blaga şi toţi să aibă grijă de infractori, de infractorii pe care îi au în partide, nu să se lege de instituţiile statului care încearcă să îi apere pe cetăţeni de infractori", a afirmat Băsescu.

El a mai spus că şi din acest motiv are tot mai puţină încredere în guvernarea USL.

Şeful statului a spus că afirmaţia lui Victor Ponta că preşedintele i-a făcut dosar doctorului Brădişteanu dovedeşte că prim-ministrul este "un om extrem de limitat în capacitatea de a înţelege cum funcţionează statul".

"L-am auzit ieri pe Crin Antonescu vorbind despre DNA şi lupta DNA-ului împotriva lor. DNA luptă împotriva hoţilor, asta trebuie să înţeleagă şi Crin Antonescu şi Victor Ponta", a mai afirmat Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici