Băsescu cheamă USL separat la consultări, la ora 14.00. Discuţiile cu puterea încep la ora 15.00

Preşedintele Traian Băsescu a luat notă de solicitarea USL de a participa separat la consultările de miercuri de la Cotroceni şi adresat o nouă invitaţie Uniunii, pentru ora 14.00, în condiţiile în care discuţiile cu reprezentanţii puterii încep de la ora 15.00.

605 afișări
Imaginea articolului Băsescu cheamă USL separat la consultări, la ora 14.00. Discuţiile cu puterea încep la ora 15.00

Băsescu cheamă USL separat la consultări, la ora 14.00. Discuţiile cu puterea încep la ora 15.00

"Preşedintele României, Traian Băsescu, a trimis luni, 12 decembrie a.c., o scrisoare preşedinţilor partidelor şi formaţiunilor politice reprezentate în Parlamentul României, prin care îi invită la Palatul Cotroceni, miercuri, 14 decembrie a.c., ora 15.00, la o discuţie pe tema: Concluziile Consiliului European din data de 8-9 decembrie 2011. Deşi ar fi fost normal ca pe o asemenea temă de interes naţional toate partidele să se afle la aceeaşi masă, preşedintele Traian Băsescu a luat notă de solicitarea liderilor Uniunii Social Liberale de a participa la consultările de la Palatul Cotroceni în cadrul unei întâlniri separate", se arată într-un comunicat al Preşedinţiei remis, marţi, agenţiei MEDIAFAX.

Preşedinţia menţionează că marţi seară şeful statului a adresat o nouă invitaţie USL pentru miercuri, ora 14.00.

Liderii USL i-au cerut preşedintelui Traian Băsescu, într-o scrisoare transmisă luni, ca întâlnirea cu reprezentanţii opoziţiei să fie separată de cea cu membrii coaliţiei de guvernare, apreciind că "ar fi util" ca la această întrevedere să participe şi premierul Emil Boc.

Preşedintele Traian Băsescu a trimis, luni, o scrisoare preşedinţilor partidelor şi formaţiunilor politice reprezentate în Parlament, prin care îi invită la Palatul Cotroceni, miercuri, ora 15.00, la o discuţie pe tema concluziilor Consiliului European din 8-9 decembrie.

Şeful statului declara, vineri, la Bruxelles, că în cursul acestei săptămâni va informa partidele cu privire la concluziile summit-ului UE, precizând că nu o va face prin hârtii, pentru că "oricum nu le citeşte nimeni".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici