Băsescu: Cred că după alegeri, indiferent dacă Iohannis câştigă sau nu, se va face o fuziune PDL-PMP

Preşedintele Băsescu a declarat, marţi, că el crede că după alegerile prezidenţiale, indiferent dacă Klaus Iohannis va câştiga sau nu, se va face o fuziune PDL-PMP, el susţinând că Vasile Blaga că a făcut o mare greşeală când s-a aliat cu liberalii, în loc să facă o alianţă cu PMP, FC şi ţărăniştii.

900 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Cred că după alegeri, indiferent dacă Iohannis câştigă sau nu, se va face o fuziune PDL-PMP

Traian Băsescu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Băsescu a declarat, la postul B1 Tv, că ”Vasile Blaga se simte bine aproape de PSD, iar liberalii acolo or să îl ducă”.

Vasile Blaga mi-a fost aproape atâta timp cât am avut mari succese, să nu vă gândiţi că ... Nu cred că Vasile Blaga nu se gândeşte, a doua zi, dacă Iohannis iese preşedinte, sau ce se întâmplă, a doua zi, dacă Iohannis nu iese preşedinte. Pe cine credeţi că o să mai intereseze ce face PDL? Se vor face şi de râs, că s-au dus, au cedat şi numele şi palmaresul”, a susţinut Băsescu.

El a ţinut să precizeze că ”PDL a dat trei primari generali şi de două ori preşedinte şi de nu ştiu câte ori premier”.

”Cum te duci să te predai la Iohannis, premierul Grivco? E de neînţeles şi, dacă ei cred că în partid nu se simte lucrul acesta, greşesc. Eu cred că, după alegeri, nu se va mai face nicio fuziune, indiferent care este rezultatul. Şi se va face o fuziune PDL-PMP şi cu asta, basta”, a mai spus el.

Potrivit lui Traian Băsescu, ”şi dacă va câstiga Iohannis, şi dacă va pierde, fuziunea nu se va face” şi a reiterat faptul că el consideră că se va face o fuziune PDL-PMP.

Preşedintele l-a criticat pe Vasile Blaga, opinând că a făcut ”o mare greşeală”.

”Trebuia să lase PNL să se ducă cu candidatul lui, cu şase case, cu premier Grivco, cu ce vrea şi să nu fi avut aroganţa să anunţe: 'Eu am făcut cu PNL-ul şi să nu aud de preşedinte, să nu aud de PMP'. El trebuia să adune PMP-ul, Forţa Civică, ţărăniştii într-o alianţă şi sigur îşi băga candidatul în turul doi”, a mai declarat Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici