Băsescu: Cu Năstase, Iliescu, Mitrea, Geoană şi Tăriceanu în locul liderilor USL ar fi fost altceva

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, că dacă în locul lui Antonescu şi Ponta ar fi fost la Cotroceni alţi lideri ai opoziţiei, atunci "ar fi fost altceva", şeful statului numindu-i, în acest context, pe Adrian Năstase, Miron Mitrea, Ion Iliescu, Mircea Geoană şi Călin Popescu Tăriceanu.

1649 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Cu Năstase, Iliescu, Mitrea, Geoană şi Tăriceanu în locul liderilor USL ar fi fost altceva

Băsescu: Cu Năstase, Iliescu, Mitrea, Geoană şi Tăriceanu în locul liderilor USL ar fi fost altceva (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Dacă în locul lor erau alţi lideri ai opoziţiei, era altceva", a spus Băsescu, la B1TV.

El a reluat acuzaţiile de imaturitate la adresa lui Antonescu şi Ponta.

Potrivit lui Traian Băsescu, Adrian Năstase este mult mai matur, iar cu Ion Iliescu poţi discuta.

"Ştiu un Mitrea mult mai matur, ştiu Năstase mult mai matur. Năstase poate fi acid când nu e o discuţie serioasă, dar poate fi un partener serios de discuţie. Ion Iliescu este un politician cu care poţi discuta în mod real, chiar dacă ai puncte de vedere diferite. Dar ce te faci cu copiii ăştia? Geoană poate fi şi el un partener de discuţie", a declarat şeful statului.

Întrebat dacă îl consideră pe Geoană mai matur decât pe Ponta, Băsescu a declarat: "Da, categoric, e alt calibru de om politic. Ponta e încă la juniori, e la echipa aceea a lui Hagi, Luceafărul Constanţa. Şi acum am o părere bună (despre Ponta - n.r.), dar în raport cu funcţia pe care o are, e mult prea sus pentru maturitatea pe care o are. Ca şi Antonescu, de altfel".

Întrebat dacă şi Tăriceanu e mai matur, Băsescu a răspuns: "Da".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici