Băsescu, despre candidatura lui Oprescu la Preşedinţie: A mai luat 2%, îl ştiu cel mai bine maidanezii

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, despre o posibilă candidatură a lui Sorin Oprescu la prezidenţiale, că acesta a mai luat 2% "când nu se prinsese lumea ce este cu el", precizând că pe actualul primar al Capitalei îl cunosc cel mai bine maidanezii.

462 afișări
Imaginea articolului Băsescu, despre candidatura lui Oprescu la Preşedinţie: A mai luat 2%, îl ştiu cel mai bine maidanezii

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"A mai luat 2% Sorin Oprescu, când stătea mai bine. Încă nu se prinsese lumea cum e cu Sorin Oprescu. Iar pe Sorin Oprescu cel mai bine îl cunosc câinii maidanezi", a comentat Băsescu la B1 TV.

Preşedinţii PSD, UNPR şi PC au semnat, luni, protocolul pentru constituirea alianţei electorale Uniunea Social-Democrată (USD), pentru alegerile europarlamentare, la eveniment fiind prezent şi primarul Capitalei, Sorin Oprescu.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat că această aliaţă electorală este formată din trei din cele patru partide din USL şi are două din cele trei litere ale USL, dar îşi propune să aibă sută la sută din mesajele cu care USL a câştigat alegerile.

Uniunea Social-Democrată include partide care formează şi Uniunea Social-Liberală care are deja un candidat la Preşedinţie, Crin Antonescu, dar primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, poate reprezenta o posibilă variantă dacă lucrurile vor "degenera", a afirmat liderul PC, Daniel Constantin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici