Băsescu, despre Dăncilă: Va fi preşedinta PSD, mai cu un CEx, mai cu un sex

Traian Băsescu a declarat că Viorica Dăncilă va fi aleasă preşedinte al PSD. Senatorul PMP a precizat că, deşi Dăncilă nu a fost om „de primă dimensiune politică”, aceasta creşte „mai cu un CEx, mai cu un sex, le încurcă dânsa”.

5893 afișări
Imaginea articolului Băsescu, despre Dăncilă: Va fi preşedinta PSD, mai cu un CEx, mai cu un sex

Băsescu, despre Dăncilă: Va fi preşedinta PSD, mai cu un CEx, mai cu un sex

„Va fi preşedinta PSD şi premier pentru că are atuul maxim, le spune «băieţi, dacă nu sunt şi preşedinta PSD luaţi mandatul meu de prim-ministru de aici», dar nu îl dă lor, se duce şi îl predă la preşedintele Iohannis şi atunci îi seacă la inimă şi nimeni nu va juca varianta ieşirii de la guvernare. Gândiţi-vă că ai un premier, că ar vrea să candideze la funcţia de preşedinte al partidului din care provine şi că partidul îi spune «nu», păi pe bună dreptate îşi depune mandatul premierul. Acum ăsta e principiul, faptul că este doamna Dăncilă în postura de a face acest joc este doar un ghinion al PSD, faptul că nu a fost un om de primă dimensiune politică, dar uite că şi doamna Dăncilă creşte, mai cu un CEx, mai cu un sex, le încurcă dânsa”, a afirmat Traian Băsescu, luni seară la Digi 24, întrebat dacă va supravieţui PSD şi dacă Viorica Dăncilă va fi aleasă preşedinte al partidului.

Acesta a adăugat că, deşi nu este la un alt nivel politic, Viorica Dăncilă pare mai relaxată şi destul de liberă.

„Nu este la un alt nivel, dar îmi pare mai relaxată, cert e că e destul de liberă şi acum văd că îşi asumă să nu dea prin OUG Codul administrativ, mult aşteptată de baroni, pentru pensiile speciale. A fost respins de CCR şi să vii cu o OUG sună rău, care nu e din categoria actelor pe care le respecţi când le face premierul. Ai o decizie a CCR care spune că pensiile speciale sunt o pomană neconstituţională, iar acum să vii să dai prin OUG nu merge”, a conchis Băsescu.

Premierul Viorica Dăncilă a gafat în şedinţa Comitetului Executiv Naţional, spunând în loc de CEx, cea ce înseamnă prescurtarea numelui forului, cuvântul sex, au precizat surse politice prezente la şedinţa social-democraţilor.

Eu sper în acest sex”, a spus Viorica Dăncilă la şedinţa Comitetului Executiv, au spus sursele citate.

Ulterior premierul s-a corect, spunând „nu sex, CEx”.

Taguri:
băsescu,
dăncilă,
psd

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici