Băsescu, despre declaraţiile lui Corlăţean: Lăsaţi-mă să ajung acasă cu micile probleme

Preşedintele Traian Băsescu nu a dorit să comenteze, vineri, la Vilnius, afirmaţiile ministrului Titus Corlăţean, care precizase că nu a fost inclus în delegaţia care a mers la Summit-ul privind Parteneriatul Estic.

291 afișări
Imaginea articolului Băsescu, despre declaraţiile lui Corlăţean: Lăsaţi-mă să ajung acasă cu micile probleme

Ministrul de Externe Titus Corlăţean (Imagine: Tiberiu Crişan/Mediafax Foto)

"Lăsaţi-mă să ajung acasă, cu micile probleme despre declaraţii", a spus şeful statului.

Preşedintele a mai spus, întrebat despre faptul că în avionul cu care s-a deplasat la Vilnius a fost prezent şi primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă, că "naşul micuţei Sofia era prin Bucureşti, nu avea cum să ajungă, fiind invitat la Comitetul Regiunilor".

"Sigur că nu am spus «Nu te iau în avion» dacă sunt locuri", a comentat TrTraian Băsescu

Şeful statului şi-a încheiat declaraţia de presă spunând: "Hai la Chişinău".

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlăţean, a declarat, joi, că trebuie întrebată Administraţia Prezidenţială de ce el nu a fost inclus în delegaţia României de la Vilnius, dar că nu are supărări personale şi salută rezultatele acestei reuniuni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici