Băsescu: După ce îmi termin mandatul, voi susţine eficient şi partidul Mişcarea Populară

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la Pro TV, că după terminarea mandatului său de şef al statului se va ocupa de susţinerea eficientă a partidului Mişcarea Populară, arătând că în prezent nu poate face acest lucru, având în vedere calitatea sa.

141 afișări
Imaginea articolului Băsescu: După ce îmi termin mandatul, voi susţine eficient şi partidul Mişcarea Populară

Băsescu: După ce îmi termin mandatul, voi susţine eficient şi partidul Mişcarea Populară

El a afirmat, la emisiunea "După 20 de ani" de la ProTV, că, după îşi va termina mandatul prezidenţial, se va ocupa de susţinerea acestui partid, dar i-ar plăcea şi să aibă o fermă agricolă de 200-250 de hectare.

"Sigur că mi-ar plăcea, după ce termin, dincolo de faptul că mă voi ocupa de Mişcarea Populară, voi susţine eficient atunci şi partidul Mişcarea Populară, că acum nu mă pot băga să îl susţin, mi-ar plăcea să am o fermă", a afirmat Băsescu.

De asemenea, întrebat despre situaţia actuală a Mişcării Populare, preşedintele a subliniat că "în prezent se strâng semnături pentru crearea partidului", iar fundaţia cu acelaşi nume îşi deschide în acest weekend a 16-a filială în ţară.

Totodată, întrebat despre plasarea în sondaje a acestei mişcări pe care o susţine, preşedintele a specificat că fundaţiile nu sunt cotate în sondaje, numai partidele, însă într-un sondaj publicat recent s-ar fi aflat la 11% dintre opţiuni, în condiţiile în care numai 64% dintre respondenţi erau la curent cu existenţa acesteia.

Băsescu şi-a mai exprimat speranţa că nivelul său de încredere din partea cetăţenilor va creşte în perioada următoare. "Pe măsură ce oamenii înţeleg că nu am vrut să luăm acele măsuri, că nu aveam altă soluţie, încrederea începe să revină", a mai spus el.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici