Băsescu explică de ce s-a întâlnit cu liderii PDL

Preşedintele suspendat Traian Băsescu a declarat, joi, după întâlnirea cu liderii PDL, că au fost puse la punct detaliile mitingului organizat de acest partid în cursul serii în Capitală.

651 afișări
Imaginea articolului Băsescu explică de ce s-a întâlnit cu liderii PDL

Traian Băsescu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Întrebat ce a discutat cu liderii PDL, Traian Băsescu a răspuns: "Să punem la punct detaliile legate de mitingul de diseară. Asta este tot".

Solicitat să precizeze dacă are îngrijorări, el a spus: "Nu. Ce să mă îngrijoreze?".

Preşedintele suspendat Traian Băsescu a venit, joi, la sediul central al PDL, pentru a se întâlni cu liderii partidului. La sosirea la sediul PDL, Băsescu a întrebat: "Cum stăm cu mitingul?".

În cursul serii, PDL organizează în Capitală un "miting pentru susţinerea democraţiei prin neparticiparea la referendum", la care participă şi preşedintele suspendat Traian Băsescu.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici