Băsescu: Geoană nu ştia cine e Popa, dar i-a dat paşaport când era ministru de Externe

Traian Băsescu a declarat vineri dimineaţă, la Kiss FM, că Mircea Geoană i-a dat paşaport, pe vremea când era ministru de Externe, lui Nicolae Popa şi că arestarea acestuia la Jakarta i-a creat "o mare emoţie" liderului PSD.

46 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Geoană nu ştia cine e Popa, dar i-a dat paşaport când era ministru de Externe

Băsescu: Geoană nu ştia cine e Popa, dar i-a dat paşaport când era ministru de Externe (Imagine din arhivă; Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"Cine credea vreodată că va mai fi arestat vreodată Nicolae Popa, locotenentul lui Vântu în afacerea Gelsor FNI? Geoană nu ştia cine e, numai că i-a dat paşaport când era ministru de externe. Cred că arestarea lui Nicolae Popa i-a creat o mare emoţie domnului Mircea Geoană, dacă a simţit nevoia să se ducă noaptea la Vântu şi, lucru extrem de grav, să anunţe, pentru că se ştia de două zile, Nicolae Popa nu a fost arestat ieri", a declarat Traian Băsescu.

El a ţinut să menţioneze că nu are niciun amestec în arestarea lui Popa, ci structurile statului român şi-au făcut datoria.

"Când îl găseşti, nu-l mai amâni. A fost o întâmplare (că arestarea a avut loc în această perioadă, electorală la Bucureşti - n.r.). Structurile statului român şi-au făcut treaba. Acum-neacum, important e că şi-au făcut treaba, cum şi-o vor face şi cu Omar Hayssam", a conchis Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici