Băsescu îi ameninţă pe Blaga, Videanu, Berceanu, sugerând că va discuta în curând despre ei

Preşedintele Traian Băsescu a declarat duminică la întâlnirea cu reprezentanţii PDL că cei responsabili pentru întârzierile în reformă vor plăti, notează ziarul "Gândul", precizând că cei prezenţi "s-au prins" că trimiterile preşedintelui au fost la Vasile Blaga, Adriean Videanu şi Radu Berceanu.

84 afișări
Imaginea articolului Băsescu îi ameninţă pe Blaga, Videanu, Berceanu, sugerând că va discuta în curând despre ei

Băsescu îi ameninţă pe Blaga, Videanu, Berceanu, sugerând că va discuta în curând despre ei (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

"Vor plăti toţi cei responsabili pentru întârzierile în programul de reformă. Dar vom discuta despre asta după moţiunea de cenzură", ar fi spus Băsescu, după cum au relatat pentru "Gândul" surse participante la discuţii.

Publicaţia notează că toţi cei prezenţi "s-au prins" că trimiterile preşedintelui au fost la cei trei, mai ales după ce Băsescu i-a criticat pe "unii" care nu se mulţumesc cu fotoliile guvernamentale şi vor să pună mâna pe partid.

"Disputa lui Băsescu cu cei trei baroni PDL nu e nouă, dar este pentru prima dată când preşedintele dă de înţeles la o şedinţă de partid că vrea să-i lase fără nicio putere. Surse din PDL au spus că Băsescu este foarte furios pe cei trei care vor să rămână «băieţi buni» şi să nu facă restructurări în domeniile lor, fapt care le-ar permite să câştige popularitate atât în partid, cât şi în faţa alegătorilor. În plus, preşedintele are informaţii, din PDL, că Blaga trage sfori să fie premier, în condiţiile în care mai toată lumea din partid pare să fie ajuns la concluzia că Emil Boc nu mai este capabil să gestioneze treburile la Palatul Victoria sau în Modrogan", scrie "Gândul".

Întâlnirea informală dintre preşedinte, premier şi grupurile parlamentare ale PDL a durat, duminică seară, aproximativ trei ore.

Băsescu le-a spus duminică seară, parlamentarilor PDL prezenţi la întâlnirea informală de la Snagov, că premierul Boc a "fost sabotat de propriul Cabinet" şi că PDL "este în pericol de pesedizare", au declarat Agenţiei MEDIAFAX, surse democrat-liberale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici