Video Băsescu îi îndeamnă pe români să meargă la vot

Preşedintele Traian Băsescu i-a îndemnat, vineri, pe români să meargă la vot în 25 noiembrie, adresându-le un apel să înţeleagă că referendumul "este al lor".

2 afișări

'"Fac un apel la români să înţeleagă că acest referensum este al lor, că sunt solidar cu ei în dorinţa de a-şi alege politicieni noi, politicieni care să-i reprezinte, politicieni care să-i respecte, politicieni care să-i servească", a afirmat Băsescu.

Băsescu a spus că este pentru prima dată când un referendum este organizat pentru români, care au şansa, pe 25 noiembrie, să stabilescă ei înşişi regula după care vor fi aleşi parlamentarii de acum în colo.

Traian Băsescu a ţinut să menţioneze că a organizat referendumul ca efect al faptului că a înţeles nemulţumirea românilor faţă de clasa politică.

După terminarea declaraţiei, înainte de a părăsi sala unde aceasta a avut loc, şeful statului i-a îndemnat, zâmbind, pe jurnaliştii prezenţi la Cotroceni să se ducă duminică la vot.

Întrebat dacă va vota la Liceul Xenopol, unde votează de obicei, Băsescu a răspuns: „Da, la Xenopol, dacă nu e în demolări, că am înţeles că aşa ar fi”. El a mai fost întrebat la ce oră va vota, la care a răspuns că se va duce să voteze „cu noaptea în cap, astfel încât lumea să poată afla de referendum şi tema acestuia”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici