Băsescu: Îmi pare rău pentru ce a păţit Năstase, condamnat pentru o găinărie. Are şanse să revină

Preşedintele Traian Băsescu declarat, joi, că regretă ce i s-a întâmplat lui Adrian Năstase, pentru ce a reprezentat acesta pentru ţară, precizând că fostul premier a fost condamnat "pentru o găinărie", dar acesta are şanse să revină în politică şi să fie important, problema fiind dacă îl vrea PSD.

1828 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Îmi pare rău pentru ce a păţit Năstase, condamnat pentru o găinărie. Are şanse să revină

Băsescu: Îmi pare rău pentru ce a păţit Năstase, condamnat pentru o găinărie. Are şanse să revină (Imagine: Andreea Alexandru/Meduiafax Foto)

El a spus că nu vrea să fie acuzat de fariseism, dar îi pare rău pentru ce a păţit Adrian Năstase.

"Îmi pare rău pentru ce a păţit Năstase. Nu că nu merita, ci pentru ce a fost pentru România", a spus Băsescu.

El a adăugat că Năstase a fost premierul care a finalizat negocieri importante cu structuri din care România face acum parte.

De asemenea, Băsescu a spus că Năstase a "ţinut" Guvernul cu o mână puternică.

Potrivit lui Băsescu, Năstase a fost condamnat pentru "o găinărie".

"Năstase nu şi-a vândut ţara, Năstase a fost condamnat pentru o găinărie", a spus Băsescu.

Preşedintele a spus că Năstase are şanse şi potenţial să revină în politică şi să fie important. "Sunt miniştri care au făcut puşcărie, ştiţi că aici intră cel mai uşor politicienii în belea, în finanţarea campaniei electorale. Este un ministru care au făcut doi ani puşcărie şi a fost ales parlamentar, iar din Parlament în Guvern", a spus preşedintele.

El a sublinat însă că problema este partidul.

Întrebat dacă îi este dor de Năstase, aşa cum îi este lui Liviu Dragnea, Băsescu a răspuns negativ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici