Băsescu: În intervalul 12-15 decembrie se poate discuta despre noul Guvern

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, la finalul discuţiilor cu conducerea combinatului Oltchim, răspunzând unei întrebări, că mandatul actualului legislativ expiră la 12 decembrie, "ceea ce înseamnă că în intervalul 12-15 se poate discuta despre noul Guvern".

Urmărește
25 afișări
Imaginea articolului Băsescu: În intervalul 12-15 decembrie se poate discuta despre noul Guvern

Băsescu: În intervalul 12-15 decembrie se poate discuta despre noul Guvern (Imagine: Mediafax Foto)

"Deocamdată viitorul Guvern nu există. Da? Când va exista, va exista, într-un caz fericit, undeva imediat după 12 decembrie. Constituţional, Parlamentul nu poate fi validat înainte de 12 decembrie, pentru că mandatul actualului Parlament este de exact patru ani, ceea ce înseamnă că în intervalul 12-15 se poate discuta despre noul Guvern. Nu văd niciun rău în faptul că preşedintele se pregăteşte să pună problemele dificile înainte de desemnare în faţa Guvernului", a spus Băsescu, răspunzând unei întrebări.

Întrebat dacă le va trimite viitorilor miniştri o listă cu probleme de rezolvat, Băsescu a răspuns: "Deocamdată, fără a fi o chestiune de orgoliu, înainte de a fi investiţi, trebuie să treacă ei pe la mine, da? Deci nu le trimit eu nimic".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici