Băsescu în Kuwait. Reportaj din ţara unde fiecare cetăţean a primit 3600 de dolari de Ziua Naţională şi mâncare gratis pentru un an de zile

"N-aş alege niciodată să fiu altceva decât kuwaitian, avem toate motivele din lume să ne iubim ţara şi pe liderul nostru care ţine atât de mult la poporul său. Nu-mi amintesc vreun alt conducător de pe Pământ care să fi făcut aşa ceva pentru poporul său..." Editorialistul Muna Alfuzai de la "Kuwait Times" m-a făcut să zâmbesc. În definitiv, presa în Kuwait este liberă până când ajunge la emir.

183 afișări
Imaginea articolului Băsescu în Kuwait. Reportaj din ţara unde fiecare cetăţean a primit 3600 de dolari de Ziua Naţională şi mâncare gratis pentru un an de zile

Băsescu în Kuwait. Reportaj din ţara unde fiecare cetăţean a primit 3600 de dolari de Ziua Naţională şi mâncare gratis pentru un an de zile (Imagine: www.gandul.info)

Şeicul, Constituţia, sistemul judiciar sau "convingerile intime ale poporului" nu sunt subiect de critică, legea o interzice.

Dar curând aveam să descopăr că pe şeicul Amir Sabah nu doar ziariştii îl numesc afectuos "Baba" ("Tată"), ci şi mulţi dintre kuwaitienii obişnuiţi pe care i-am întâlnit sâmbătă, sărbătorind o Zi Naţională "3 în 1" (50 de ani de la independenţă, 20 de ani de la eliberarea de irakieni, 5 ani de când conduce şeicul Amir).

Citeşte mai multe despre vizita lui Traian Băsescu în Kuweit pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici