Băsescu, invitat de PDL la Convenţia Naţională

Preşedintele Comisiei pentru organizarea Convenţiei Naţionale a PDL, Sulfina Barbu, a declarat, miercuri, că partidul l-a invitat pe preşedintele Traian Băsescu la Convenţia Naţională din 14 mai, arătând că şeful statului nu a dat încă un răspuns.

315 afișări
Imaginea articolului Băsescu, invitat de PDL la Convenţia Naţională

Băsescu, invitat de PDL la Convenţia Naţională (Imagine: Andrei Alex Moise/Mediafax Foto)

Sulfina Barbu a mai spus că au fost invitaţi, de asemenea, preşedinţii partidelor din coaliţia de guvernare şi reprezentanţi ai PPE.

Preşedintele Traian Băsescu declara, luni seară, la TVR 1, că până la acel moment nu fusese invitat la evenimentul de pe 14 mai, dar a menţionat că va merge dacă va primi o invitaţie. Băsescu a spus că invitaţia trebuie trimisă, de fapt, de către Comisia de organizare a alegerilor interne, apoi de către preşedintele partidului.

Preşedintele a mai spus, întrebat pe cine susţine pentru şefia democrat-liberalilor, că nu vrea să facă afirmaţii în acest sens, menţionând însă că Emil Boc a fost un partener loial.

La finalul emisiunii, moderatorul l-a întrebat din nou pe şeful statului dacă va participa la Convenţia PDL din 14 mai, Traian Băsescu răspunzând: "Rămâne de văzut".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici