Băsescu: Iohannis, un câştig la JAI, vorbeşte limba germană. Stroe dădea din mâini pe acolo

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că Klaus Iohannis ar fi un câştig privind reprezentarea în Consiliul Justiţie şi Afaceri Interne (JAI), pentru că vorbeşte limba germană, el adăugând că fostul ministru, Radu Stroe, "dădea din mâini pe acolo".

677 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Iohannis, un câştig la JAI, vorbeşte limba germană. Stroe dădea din mâini pe acolo

Klaus Iohannis (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

"Iohannis ar fi un mare câştig în JAI, în Consiliul Justiţie şi Afaceri Interne, pentru că vorbeşte în mod cert cel puţin limba germană. Stroe dădea din mâini pe acolo, nu avea dialog, contactul direct, trebuia să transmită prin secretar ce vrea să spună miniştrilor. Iohannis ar fi un câştig, un câştig de limbă germană, şi susţinerea Germaniei ar fi foarte importantă", a spus preşedintele la B1TV.

Preşedintele a mai arătat că s-a opus desemnării lui Iohannis ca premier, atunci când "desemnarea lui s-a făcut la Grivco, la Voicuelscu".

"De data asta, (desemnarea - n.r.) a fost a PNL, nefiind afectată de interesele lui Voiculescu, consider că o pot susţine, ca ministru", a spus şeful statului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici