Băsescu le-a dat liderilor europeni un document "în interesul României"

Preşedintele Traian Băsescu a spus că le-a dat liderilor europeni, printre care preşedintele CE, Jose Manuel Barroso, preşedintele PE, Martin Schulz, şi preşedintele Franţei, Francois Hollande, un document "în interesul României", fără a preciza însă ce conţine acesta.

1329 afișări
Imaginea articolului Băsescu le-a dat liderilor europeni un document "în interesul României"

Băsescu le-a dat liderilor europeni un document "în interesul României" (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax foto)

Băsescu a fost întrebat de jurnalişti despre faptul că în imaginile de la fotografia de familie a Consiliului European a fost văzut dându-i un document preşedintelui PE, Martin Schulz, el răspunzând că a fost dorinţa sa să se vadă acest lucru.

"Cum credeţi că eu mă duceam la fotografia de familie cu un document fără să vreau ca acest lucru să se vadă? Dacă voiam să nu se vadă, i-l dădeam lui Martin Schulz în Consiliu", a afirmat Băsescu, refuzând însă să precizeze ce conţine documentul.

Băsescu a menţionat doar că acelaşi document l-a transmis şi lui Barroso şi Hollande, dar şi altor lideri europeni, şi că era "în interesul României" ca acel document să ajungă la aceştia.

Preşedintele a fost întrebat dacă era referitor la aderarea la spaţiul Schengen, însă a negat acest lucru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici