Băsescu le-a urat absolvenţilor Academiei de Poliţie succes, noroc şi sănătate

Preşedintele Traian Băsescu le-a urat absolvenţilor Academiei de Poliţie succes, noroc şi sănătate, i-a îndemnat să fie necruţători şi drepţi ori de câte ori se încalcă legea şi le-a spus că trebuie să trateze pe fiecare cetăţean ca pe un apropiat.

1 afișare
Imaginea articolului Băsescu le-a urat absolvenţilor Academiei de Poliţie succes, noroc şi sănătate

Preşedintele Traian Băsescu participă la ceremonia de absolvire de la Academia de Poliţie

Preşedintele a participat, vineri, la ceremonia de acordare a gradelor de subinspector de poliţie şi de sublocotenent absolvenţilor Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”.

În discursul său, Băsescu a spus că România are nevoie de instituţii care să fie la dispoziţia cetăţeanului, nu de cetăţeni care să fie la dispoziţia instituţiilor.

„Cetăţeanul are nevoie să vadă în poliţist, pompier şi jandarm nu numai omul legii, ci pe omul care îl protejează, îl ajută, îl fereşte de cei răi, de traficul de droguri, de traficul de arme şi de crima organizată”, a spus Băsescu.

El i-a îndemnat pe proaspeţii absolvenţi să fie necruţători şi drepţi ori de câte ori se încalcă legea, să nu renunţe la principiile sănătoase învăţate în şcoală şi să trateze pe fiecare cetăţean ca pe un apropiat.

La finalul ceremoniei, Traian Băsescu a dat mâna cu membri ai famililor absolvenţilor.

La festivitate au fost prezenţi şi ministrul de Interne Cristian David şi consilierul prezidenţial pe probleme de securitate naţională Mihai Stănişoară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici