Băsescu, mesaj ironic privind alegerilor din PSD: Trăim o zi crucială pentru viitorul patriei, să luăm urnele cu asalt

Fostul preşedinte Traian Băsescu, recent înscris în PMP, comentează în termeni ironici alegerile PSD, spunând că Liviu Dragnea este singurul candidat la şefia partidului care poate duce PSD "pe culmile ridicolului" şi el trebuie votat de toţi românii, nu doar de către cei "domiciliaţi în cimitire".

779 afișări
Imaginea articolului Băsescu, mesaj ironic privind alegerilor din PSD: Trăim o zi crucială pentru viitorul patriei, să luăm urnele cu asalt

Băsescu, mesaj ironic privind alegerilor din PSD: Trăim o zi crucială pentru viitorul patriei, să luăm urnele cu asalt (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Apel către ţară, apel către români! Români, trăim o zi crucială pentru viitorul patriei noastre: alegerea cu o concurenţă fără precedent a preşedintelui PSD. Dintre toţi concurenţii, singurul care poate duce acest partid pe culmile ridicolului este domnul Liviu Dragnea", scrie Traian Băsescu, pe Facebook, în ziua în care membrii PSD sunt chemaţi să-l voteze pe Liviu Dragnea pentru preşedinţia PSD.

Băsescu spune că acum, "când mai sunt câteva ore până la închiderea urnelor", românii trebuie să meargă cu toţii la vot "pentru a-l susţine pe prea iubitul Dragnea Liviu, fala PSD şi a României".

"Acum ori niciodată. Dacă Dragnea pierde alegerile în PSD, suntem pierduţi şi noi. Avem obligaţia să nu lăsăm greul alegerii marelui conducător al PSD numai pe seama celor domiciliaţi în cimitire sau celor plecaţi în străinătate. Să luăm urnele cu asalt", îşi încheie Băsescu postarea ironică la adresa competiţiei din PSD, în care singurul candidat este Liviu Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici