Băsescu: Mi se pare normală eroziunea în sondaje, sunt în al cincilea an de mandat

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, la TVR, că i se pare normală eroziunea cotei sale electorale pentru că se află la al cincilea an de mandat şi a rugat casele de sondaj să îl noteze cu zero la intenţiile de vot până se hotărăşte dacă va candida sau nu, menţionând că încă nu s-a decis.

20 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Mi se pare normală eroziunea în sondaje, sunt în al cincilea an de mandat

Băsescu: Mi se pare normală eroziunea în sondaje, sunt în al cincilea an de mandat

Întrebat dacă va candida pentru un nou mandat la Cotroceni, Băsescu a răspuns: "Am spus că nu am luat o decizie şi, în modul cel mai sincer, vă spun că nu am luat o decizie. Pentru mine obiectivul major acum este evitarea unui derapaj major".

Întrebat dacă crede în sondajele electorale care arată o "prăbuşire" a lui Traian Băsescu, şeful statului a menţionât că a remarcat "recenta" dispută mediatică legată de sondaje.

"Mi se pare normală eroziunea, sunt în al cincilea an de mandat. I-aş ruga, ca să nu mai fie controverse, că înţeleg că îşi pun sondajele pe televiziuni, unul arată mai mult, altul mai puţin, se întreabă cine fură, eu îi rog pe toţi sondorii, toate casele de sondaj, să mă pună la zero, ca să nu mai fie discuţii. Şi când mă voi hotărî să candidez, dacă mă voi hotărî să fac acest lucru, să mă reintroducă în sondaje, până atunci să scrie la Traian Băsescu «zero» şi la intenţii de vot, şi la înceredere, şi la ce vor ei", a spus Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici