Băsescu: Năstase, Orban, Patriciu, Stănescu au venit la mine să le rezolv dosare

Traian Băsescu a declarat, miercuri, la Realitatea FM, că la el acasă au venit, în timpul mandatului, pentru a le rezolva dosare, Adrian Năstase, Dinu Patriciu, S.R. Stănescu şi Ludovic Orban, liberal care vroia închiderea problemei legate de copilul pe care l-a lovit cu maşina la Cotroceni.

34 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Năstase, Orban, Patriciu, Stănescu au venit la mine să le rezolv dosare

Băsescu: Năstase, Orban, Patriciu, Stănescu au venit la mine să le rezolv dosare (Imagine: Adi Piclisan/Mediafax Foto)

El a mai spus că nu a răspuns intervenţiilor acestor politicieni.

"Adrian Năstase a venit la mine acasă. În prima parte a mandatului. A venit pentru a găsi o soluţie să se închidă dosarul. Dacă neagă, o să am toate probele că a făcut-o. Există înregistrările (scriptice de intrare-ieşire în reşedinţă - n.r.) că m-a vizitat", a declarat Traian Băsescu, întrebat care sunt politicienii care au venit acasă la el, aşa cum a menţionat în mai multe rânduri în timpul mandatului, să-i ceară intervenţii în justiţie.

De asemenea, el l-a mai indicat pe fostul ministru liberal al transporturilor, Ludovic Orban, care a intervenit la preşedinte.

"Pe Ludovic îl frământa dacă de pe Cotroceni s-a filmat accidentul cu copilul. Vroia să ştie dacă poate continua minciuna că nu a lovit copilul", a mai spus Traian Băsescu.

"Patriciu cu Roşca Stănescu", şi-a continuat preşedintele enumerarea, precizând că acest episod este de notorietate.

Întrebat dacă acasă la el a fost şi Arpad Paskany, Băsescu a răspuns că omul de afaceri i-a trimis un memoriu preşedintelui, în care se semnala o problemă juridică. Băsescu a menţionat că a trimis memoriul către responsabili ai Justiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici