Băsescu: Nu accept ideea amânării formării unui Cabinet până după alegeri

Preşedintele Băsescu a declarat, în debutul consultărilor cu delegaţia PDL, că nu acceptă ideea amânării formării unui Cabinet până după alegerile prezidenţiale, menţionând că probabil va mai avea loc o întâlnire cu partidele pentru a comunica ce soluţii se prefigurează după analiza propunerilor.

18 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Nu accept ideea amânării formării unui Cabinet până după alegeri

Băsescu: Nu accept ideea amânării formării unui Cabinet până după alegeri (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"O să analizez în timpul zilei de mâine (vineri - n.r.) ce rezultă din discuţii şi probabil că ne vom mai întâlni pentru a vă comunica ce soluţii se prefigurează", a declarat şeful statului.

Băsescu a precizat că nu este de acord în momentul de faţă cu teoria amânării desemnătrii premierului până după alegerile prezidenţiale, pentru că aceasta ar însemna încă şase săptămâni, în condiţiile în care există o criză economică, o criză legată de pandemia de gripă şi un :"deficit consistent" al bugetului de stat.

"Cred că nu e o soluţie realistă să lăsăm ţara fără buget", a adăugat Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici