Băsescu: Nu am nicio legătură cu independenţii şi cu ruperile din PSD

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică seară, că nu are "nicio legătură cu independenţii şi cu ruperile din PSD".

44 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Nu am nicio legătură cu independenţii şi cu ruperile din PSD

Băsescu: Nu am nicio legătură cu independenţii şi cu ruperile din PSD (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"N-am absolut nicio legătură", a spus Băsescu, răspunzând unei întrebări despre acest subiect şi adăugând că în politică este mai corect decât cei care spun că el face partide.

Preşedintele Traian Băsescu, însoţit de Maria Băsescu, s-a aflat duminică seara la un restaurant din zona 1 mai a Capitalei, unde a cinat şi a urmărit prima rezpriză meciul de fotbal CFR Cluj- Steaua Bucureşti, încheiată la egalitate, 1-1.

Preşedintele a fost sâmbătă, timp de două ore, la Spitalul Militar Central pentru un control la tiroidă, au declarat, duminică seara, pentru MEDIAFAX, surse medicale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici