Băsescu nu îi dă şanse lui Cumpănaşu la prezidenţiale: Mulţi vor pune zbaterea lui legată de drama Alexandrei pe seama intenţiei de a candida

Traian Băsescu nu-i dă şanse lui Alexandru Cumpănaşu să intre în turul al doilea la alegerile prezidenţiale din toamnă. Băsescu a spus că foarte mulţi vor acuza faptul că acţiunile lui Cumpănaşu în ancheta privind răpirea Alexandrei au avut ca scop strângerea unei susţineri pentru candidatură.

2122 afișări
Imaginea articolului Băsescu nu îi dă şanse lui Cumpănaşu la prezidenţiale: Mulţi vor pune zbaterea lui legată de drama Alexandrei pe seama intenţiei de a candida

Băsescu: Nu-i dau şanse lui Cumpănaşu la prezidenţiale

"Nu-i dau şanse (lui Alexandru Cumpănaşu-n.red.), pentru că mulţi vor pune zbaterea lui legată de drama Alexandrei pe seama intenţiei de a candida la prezidenţiale şi va pierde foarte mult. (...) Sunt convins că foarte mulţi vor pune atitudinea lui pe seama faptului că a vrut de la bun început să candideze la prezidenţiale. Nu am convingerea că domnul Cumpănaşu era unul care îi cumpăra ghetuţe Alexandrei, se ducea îmbrăcat în Moş Crăciun să îi ducă daruri. Nu cred că a fost tipul acesta de unchi domnul Cumpănaşu şi poate şi-o aduce aminte de la botez", a declarat fostul şef al statului Traian Băsescu.

De asemenea, europarlamentarul PMP consideră că electoratul de stânga ar putea vota pentru Alexandru Cumpănaşu, deşi are un mesaj dur împotriva statului.

Alexandru Cumpănaşu a anunţat, joi, pe Facebook, intenţia de a candida la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie, făcând un apel la oameni să dea semnăturile necesare în acest sens.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici