Băsescu: Oameni politici preiau mesajele Vocea Rusiei pentru că le convin acuzaţiile

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că nu crede că există oameni politici în România care să dorească întoarcerea către Est, arătând că sunt doar unii care preiau mesajele de la Vocea Rusiei pentru că le convin anumite acuzaţii şi formulări de acolo.

257 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Oameni politici preiau mesajele Vocea Rusiei pentru că le convin acuzaţiile

Traian Băsescu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"E o poveste cu întoarcerea către ruşi. Nu cred că există oameni politici responsabili care ar vrea o întoarcere către CSI. Ce este cert, având în vedere atmosfera pe care România o are mai la Est de ea, dincolo de Nistru, sunt oameni din România care profită de această răceală, ca să nu spun ostilitate în mesaje şi le vedeţi la Vocea Rusiei continuu, şi este post de stat, nu privat. Există în România oameni, oameni de presă, oameni politici care preiau mesajele de acolo, dar nu cred că pentru că sunt antioccidentali, ci pentru că le convin anumite acuzaţii, anumite formule", a spus Băsescu la întâlnirea cu susţinătorii săi de pe Facebook.

El a adăugat că nu crede că drumul României mai poate fi întors.

"Drumul consolidat către lumea Occidentului este ireversibil, indiferent de viteză", a arătat Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici