Băsescu: Obiectivul este să avem Guvern cel mai târziu între Crăciun şi Anul Nou

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, la începutul discuţiilor cu deputaţii minorităţilor, că obiectivul este învestirea unui Guvern cel mai târziu între Crăciun şi Anul Nou.

14 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Obiectivul este să avem Guvern cel mai târziu între Crăciun şi Anul Nou

Băsescu: Obiectivul este să avem Guvern cel mai târziu între Crăciun şi Anul Nou (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Şeful statului a afirmat că Liviu Negoiţă şi-a depus mandatul pentru a lăsa loc discuţiilor şi consultărilor pentru formarea unui nou guvern în realitatea politică actuală.

"Obiectivul este să avem guvern dacă se poate înainte de Crăciun sau cel mai târziu între Crăciun şi Anul Nou. Eu sper că va fi posibil să avem guvern înainte de Crăciun", a adăugat preşedintele Băsescu.

De asemenea, şeful statului a mai declarat că "orice guvern am fi avut, am fi încasat tranşa de la FMI în luna decembrie", pentru că sunt îndeplinite condiţiile pe primele trei trimestre, fiind necesare doar prezentarea bugetului de stat şi proiectul de lege pentru răspunderea fiscală. Băsescu a mai spus că apreciază "nerutralitatea" deputaţilor minorităţilor naţionale.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici