Băsescu: Oricât de mare e presiunea cu eticheta "dictator", voi continua să sprijin instituţiile anticorupţie

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, că oricât de mare ar fi presiunea cu eticheta "dictator" asupra sa, va continua să sprijine instituţiile statului care luptă împotriva corupţiei, el adăugând că politicianul care este înjurat de dimineaţă până seara nu se poate numi dictator.

234 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Oricât de mare e presiunea cu eticheta "dictator", voi continua să sprijin instituţiile anticorupţie

Băsescu: Oricât de mare e presiunea cu eticheta "dictator", voi continua să sprijin instituţiile anticorupţie (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Oricât de mare ar fi presiunea cu eticheta de dictator, voi continua să susţin fără rezerve toate instituţiile statului care luptă împotriva corupţiei, fie că vorbim de Poliţie, de Parchet sau Justiţie", a spus preşedintele.

Traian Băsescu a adăugat că acest lucru nu înseamnă că nu se va manifesta atunci când va considera că s-au făcut erori. "Ceea ce nu înseamnă neapărat că voi fi un om care să nu observe şi să nu se manifeste atunci când voi crede că s-au produs erori", a spus Băsescu.

Preşedintele a spus apoi că doreşte să mai dea explicaţii şi pentru o serie de etichetări pe care le-a primit "constant în mod nedrept".

În acest context, preşedintele a spus că "un dictator pe care îl înjuri de dimineaţă până seara nu este chiar dictator".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici