Băsescu participă la întâlnirea informală a liderilor PDL

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns, sâmbătă seara, la o întâlnire informală a PDL, organizată la un restaurant din Poiana Braşov, la care participă premierul şi miniştrii democrat-liberali, membrii conducerii PDL, parlamentarii partidului, precum şi consilieri prezidenţiali.

20 afișări
Imaginea articolului Băsescu participă la întâlnirea informală a liderilor PDL

Băsescu participă la întâlnirea informală a liderilor PDL

Traian Băsescu a ajuns în jurul orei 9,45 la reuniunea informală a PDL, care se defăşoară la restaurantul hotelului „Mioriţa”, din Poiana Braşov.

La această întâlnire informală participă conducerea PDL, parlamentarii democrat-liberali, europarlamentari, precum şi consilierii prezidenţiali Sebastian Lăzăroiu şi Bogdan Chiriţoiu.

La reuniune sunt prezenţi premierul Emil Boc, minştrii Adriean Videanu, Vasile Blaga, Radu Berceanu, Monica Ridzi şi Gabriel Sandu. De asemenea, este prezentă Roberta Anastase, preşedintele Camerei Deputaţilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici