Băsescu participă, luni, la şedinţa de bilanţ pe 2010 a Ministerului Public

Preşedintele Traian Băsescu va participa, luni, la şedinţa de bilanţ pe 2010 a Ministerului Public, eveniment la care vor mai fi prezenţi minstrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, reprezenanţi CSM şi şefi ai parchetelor.

30 afișări
Imaginea articolului Băsescu participă, luni, la şedinţa de bilanţ pe 2010 a Ministerului Public

Băsescu participă, luni, la şedinţa de bilanţ pe 2010 a Ministerului Public (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Potrivit programului oficial al şefului statului, Traian Băsescu are programată prezenţa la eveniment începând cu ora 11.00.

Prezentarea bilanţului activităţii pe 2010 a Ministerului Public va avea loc la Institutul Naţional de Statistică.

Vor participa, de asemenea, procurori cu funcţii de conducere ai unităţilor de parchet din teritoriu, precum şi reprezentanţi ai Consiliului Superior al Magistraturii, Ministerului Justiţiei, Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Ministerului Administraţiei şi Internelor şi ai altor instituţii colaboratoare.

Şeful statului a participat, în ani precedenţi, la şedinţe de bilanţ ale Ministerului Public.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici