Băsescu: Politicienii sunt foarte apropiaţi de popor şi ar vrea să-i dea bani. Mai bine adevăr

Preşedintele Traian Băsescu a făcut miercuri, la RRA, un apel la solidaritate, afirmând că ştie că românilor "le este greu", şi a rugat Guvernul să nu păcălească pe nimeni, iar pe politicieni să spună adevărul, deşi aceştia "sunt foarte apropiaţi de popor şi ar vrea să-i dea bani".

340 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Politicienii sunt foarte apropiaţi de popor şi ar vrea să-i dea bani. Mai bine adevăr

Traian Băsescu (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Ştiu că românilor le este greu. Vreau să ştie că nici eu - şi voi ruga şi Guvernul să nu păcălească pe nimeni; eu n-aş vorbi acum că în mai nu ştiu ce măriri facem, pentru că nu se ştie ce se întâmplă şi politicienii sunt foarte apropiaţi de popor şi ar vrea să-i dea bani. Mai bine să-i dea adevăr", a declarat Traian Băsescu.

El a mai spus, la RRA, că România are nevoie de adevăr şi de solidaritate.

"Nu putem trece de momentul acesta greu decât fiind solidari, iar cei care nu vor să fie solidari măcar să-i lase pe cei care îşi asumă trecerea României prin criză să o facă", a conchis şeful statului.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că, indiferent care va fi rezultatul sesizării la CC a îngheţării pensiilor şi salariilor în anul 2012, "bani nu există", arătând că, "dacă ar exista, s-ar plăti".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici