Băsescu: Prioritatea României e criza, nu campania electorală

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că România are în această perioadă altă prioritate, respectiv criza economică, şi nu campania electorală pentru prezidenţiale, în acest context făcând referire atât la politicieni, cât şi la ziarişti.

25 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Prioritatea României e criza, nu campania electorală

Băsescu: Prioritatea României e criza, nu campania electorală (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat, sâmbătă, la ieşirea de la Congresul UDMR, dacă speră în sprijinul UDMR şi al maghiarilor la alegerile prezidenţiale, Băsescu a răspuns că, "din păcate, şi ziariştii, şi foarte mulţi oameni politici sunt în campanie prezidenţială, iar România are alte priorităţi acum, şi anume criza".

Băsescu a spus că ar fi dorit să mulţumească UDMR pentru reacţia avută după alegeri, când a dorit să fie parte a Guvernului, regretând că nu mai este la guvernare, dar a constatat că îi expirase timpul pentru discursul de la Congres.

"Aş fi dorit să mulţumesc UDMR, dar mi-am dat seama că am depăşit timpul. UDMR a dorit să fie parte a Guvernului alături de PDL. Au fost condiţii politice care au împiedicat acest lucru, dar eu regret că nu este la guvernare", a spus preşdintele.

Şeful statului a fost, sâmbătă dimineaţă, la Cluj-Napoca, unde a luat cuvântul la Congresul UDMR şi a participat la o întâlnire cu reprezentanţi ai administraţiei democrat-liberale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici