Băsescu refuză să răspundă unei ziariste, spunându-i că întrebările trebuie să probeze inteligenţă

Preşedintele Traian Băsescu a refuzat, vineri, la Bruxelles, să răspundă unei întrebări a unei ziariste, corespondent al RFI, spunându-i acesteia că orice răspuns are nevoie de o întrebare care să probeze o minimă inteligenţă.

118 afișări
Imaginea articolului Băsescu refuză să răspundă unei ziariste, spunându-i că întrebările trebuie să probeze inteligenţă

Băsescu refuză să răspundă unei ziariste, spunându-i că întrebările trebuie să probeze inteligenţă

La încheierea lucrărilor Consiliului European, şeful statului şi premierul au susţinut o declaraţie comună de presă la finalul căreia Traian Băsescu a anunţat că nu este timp pentru întrebări şi că va da detalii în plus referitoare la ce s-a discutat la Consiliu în avion, la întoarcerea spre România.

Cu toate acestea, corespondentul RFI l-a întrebat pe şeful statului dacă, în condiţiile în care până anul viitor nu se va ratifica în toate ţările UE Tratatul de la Lisabona şi va rămâne în vigoare cel de la Nisa, România este dispusă să renunţe la postul de comisar european.

Traian Băsescu nu a răspuns la întrebare, dar, îndreptându-se spre ieşire, i-a spus ziaristei care-i adresase întrebarea, în momentul în care a ajuns lângă ea, că orice răspuns are nevoie de o întrebare care trebuie să probeze un minim de inteligenţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici